Om Oslo Kjøkken Studio AS

Oslo Kjøkken Studio leverer spesialtilpassede kvalitetsmøbler og innredninger for alle typer rom til konkurransedyktige priser.

Er du ute etter det klassiske, moderne eller noe litt utenom det vanlige? Vi kan tilby et stort utvalg av design og farger.

Lidenskap for interiør

Med over 20 år i kjøkkenbransjen har daglig leder og Interiørarkitekt MIAF Camilla Eide Beckstrøm lang erfaring med å realisere innredningsdrømmer.

Personlig & proffesjonell

Det er nettopp den følelsen vi ønsker at du skal få når du besøker oss i vårt Studio i Drammensveien 116.

Velkommen!

Ditt nye kjøkken skal vare i mange år. Hos Oslo Kjøkken Studio får du hele 25 års garanti på slitedeler som skuffeskinner, hengsler og stålbeslag. Vi gir deg 5 års garanti på kjøkken, bad, og garderobeskap benkeplater og vasker forutsatt at monterings- og vedlikeholdsveiledningen er fulgt.

Garanti på elektriske artikler er 2 år. Garantien gjelder for materiell- eller produksjonsfeil og kun ved normalt bruk i private hjem. For institusjoner, yrkesbygg, utleieboliger etc. gjelder særskilte garantibestemmelser.

Garantien dekker ikke normal slitasje som skjæremerker eller slagmerker, varer som har vært montert eller brukt på feil måte eller rengjort med feile rengjøringsprodukter. Garantien dekker ikke følgeskader, som f.eks varmeskader fra hvitevarer eller fuktskader p.g.a. rengjøring eller utsivning av varme/ damp. I brukeveiledningen (FDV) vil du finne tips om hvordan du kan ta vare på ditt kjøkken på best mulig måte.

For hvitevarer, møbler og øvrige varer som formidles gjennom Oslo Kjøkken Studio henvises det til gjeldende leverandør sine garantibestemmelser. Husk å ta vare på kvitteringen som er ditt kjøpsbevis.

Studio

Drammensveien 116,
0273 Oslo

Åpningstider

Man-tor. 10.00-17.00
Fre.          10.00-16.00

Sosiale medier